Haber

Resul Dindar'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Artvin'de geçtiğimiz Pazartesi günü eşi Osman Dindar ile geçirdiği motosiklet kazası sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sanatçı Resul Dindar’ın annesi Meliha Dindar son yolculuğunu uğurlandı.

Artvin’in Arhavi ilçesinde eşi Osman Dindar ile geçirdiği trafik kazasında yaralanarak kaldırıldığı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden 5 çocuk annesi 53 yaşındaki Meliha Dindar’ın cenazesi Artvin’in Hopa ilçesine getirildi.
Hopa Cumhuriyet Mahallesi Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazında Meliha Dindar ile birlikte kaza geçiren eşi Osman Dindar kolu alçıda katıldı.
2 / 4Resul Dindar'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Meliha Dindar’ın cenazesi cenaze namazının ardından omuzlarda yaklaşık 1 kilometre taşınarak Cumhuriyet Mahallesindeki evinin önünde hazırlanan mezara defnedildi.
Sanatçı Resul Dindar cenazenin camiden ayrılışı sırasında yakınları ve vatandaşlarla, bir süre annesinin tabutunu taşıdı.

Motosikletle Artvin'in Arhavi ilçesinden Hopa'ya giden Osman ve Meliha Dindar çifti, 26 Mart gecesi yoldaki kaya parçalarına çarpmıştı. Motosikletin devrildiği kazada sürücü Osman ile eşi Meliha Dindar yaralanmıştı.



 
Emojiye tıkla - Yorum yap - Paylaş
Bu içeriği Sosyal Ortamda Paylaş

Bu haberi okuyanlar aşağıdakileri de okudu



Neslican Tay Rize'de son yolculuğuna uğurlandı
yasam saglik
Neslican Tay Rize'de son yolculuğuna uğurlandı

Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı verdiği mücadele ile tanınan ve önceki gün İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay,

LAZCA TV TOP 10 LAZCA ŞARKI
LAZCA TV - LAZURİ TV
LAZCA TV TOP 10 LAZCA ŞARKI

LAZCA TV VE LAZCA.ORG İNTERNET SİTESİNİN ÜYELERİ TARAFINDAN EN ÇOK BEĞENİLEN LAZCA ŞARKI TOP 10 LİSTESİ.

En çok izlenen Lazca videolar
Videolar
En çok izlenen Lazca videolar

Paylaşım sitesi facebook'un en büyük Laz sayfası Olan Lazca sayfasında tüm zamanların en çok paylaşılan 10 videosunu sizler için hazırladık. Listemizin 10. sırasında 9:İzlenme

Artvin Tanıtım Günleri' ne insan akını.
Haber
Artvin Tanıtım Günleri' ne insan akını.

Kocaeli Belediyesi tarafından Kocaeli Fuar Alanı'nda düzenlenen Artvin Tanıtım Günleri' ne insan akını.

YÜREKLERİ DAĞLAYAN CENAZE
Ardeşen (At'aşeni)
YÜREKLERİ DAĞLAYAN CENAZE

RİZE’nin Ardeşen ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği Fırtına Deresi’nde boğulan Efe Önçırak (13), gözyaşları arasında toprağa verildi.

6 ayda 8 yakını koronadan ölen Şenay Genç Yalçınkaya yaşamını yitirdi
yasam saglik
6 ayda 8 yakını koronadan ölen Şenay Genç Yalçınkaya yaşamını yitirdi

Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzeni koronadan hayatını kaybeden 36 yaşındaki Şenay Genç Yalçınkaya da akşam saatlerinde tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Gişiş yap yada ücretsiz üye ol

İçerik Takvimi

Rize nöbetçi eczaneleri
HANGİ BELEDİYEYİ DAHA BAŞARILI BULUYORSUNUZ?