Karadeniz haberleri

Kale direğinin altında kalarak hayatını kaybeden Yiğit, son yolculuğuna uğurlandı

Rize'de, üzerine kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Çaykur Rizespor'un altyapı oyuncusu Yiğit Demirel'in cenazesi toprağa verildi.


yigit8.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybeden 9 yaşındaki Demirel'in cenazesi, Çarşı Mahallesi'ndeki evine getirildi.
yigit7.jpg

Doğuş Çay İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yiğit'in cenazesi, burada Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra Sahil Camisi'ne getirildi. Minik Yiğit'in tabutunun üzerine adına yaptırılan 53 numaralı milli takım ve Çaykur Rizespor forması bırakıldı.
yigit6.jpg

Demirel'in cenazesi, öğle vakti İl Müftüsü Naci Çakmakçı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Derepazarı ilçesine bağlı Çukurlu köyündeki aile mezarlığına defnedildi.
yigit5.jpg

Cenaze törenine anne Huriye, baba Uğur Demirel ve diğer aile yakınlarının yanı sıra Vali Yardımcısı Ömer Faruk Duman, Belediye Başkanı Rahmi Metin, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, teknik heyet, futbolcular ve vatandaşlar katıldı.
yigit4.jpg

Mehmet Cengiz Tesisleri Altyapı Futbol Sahası'nda, 7 Aralık'ta gerçekleştirilen antrenman öncesi üzerine kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralanan Yiğit Demirel, tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybetmişti.
yigit3.jpg
igit2.jpg
rzspr-007.jpg
yigit1.jpg

Kaynak:pazar53.com
Emojiye tıkla - Yorum yap - Paylaş
Bu içeriği Sosyal Ortamda Paylaş

Bu haberi okuyanlar aşağıdakileri de okudu



Resul Dindar'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Haber
Resul Dindar'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Artvin'de geçtiğimiz Pazartesi günü eşi Osman Dindar ile geçirdiği motosiklet kazası sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sanatçı Resul Dindar’ın annesi Meliha Dindar

Neslican Tay Rize'de son yolculuğuna uğurlandı
yasam saglik
Neslican Tay Rize'de son yolculuğuna uğurlandı

Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı verdiği mücadele ile tanınan ve önceki gün İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay,

YÜREKLERİ DAĞLAYAN CENAZE
Ardeşen (At'aşeni)
YÜREKLERİ DAĞLAYAN CENAZE

RİZE’nin Ardeşen ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği Fırtına Deresi’nde boğulan Efe Önçırak (13), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çaykur Rizespor Küme Düştü
Karadeniz haberleri
Çaykur Rizespor Küme Düştü

Çaykur Rizespor ve Altay, Gaziantep FK’nın Kayserispor ile berabere kalması sonucu Spor Toto Süper Lig’den düşen 3 ve 4. takım oldu. Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper

Artvin'de Kenenin Isırdığı Çiftçi Öldü
Haber
Artvin'de Kenenin Isırdığı Çiftçi Öldü

ARTVİN'in Ardanuç ilçesinde kenenin ısırdığı çiftçi Yüksel Kavaklı (53), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Lazca şiir= Hastanede Ölüm
Lazca
Lazca şiir= Hastanede Ölüm

namcar odaşa cenaze gamiyonaman. Arkale gvabgaran arkale gvaxeleran berena vadvagunçi muti varuşkuran naulun ulun vato dvadginan. Nanamuşi obgarute meustu berenamuşi xeşa gamustu

Gişiş yap yada ücretsiz üye ol

İçerik Takvimi

Rize nöbetçi eczaneleri
HANGİ BELEDİYEYİ DAHA BAŞARILI BULUYORSUNUZ?